Els responsables

Josep Llach Armengol

Josep Llach Armengol

Soc agricultor i ramader de tota la vida, i les he vist de tots colors. El canvi que ha patit el sector ha estat espectacular, he vist com es llauraven els camps amb animals a veure com els tractors com van sols.

De totes maneres, també he vist morir lentament la pagesia al meu voltant i com els beneficis econòmics han passat per sobre de tots els altres interessos. A pesar d'això, encaro el futur amb l'optimisme que el reptes que ens esperen faran un món millor.
Our Team

Josep Llach Casals

Soc el fill gran d'en Josep i la Maria. Vaig estudiar enginyer tècnic agricola a l'Universitat de Girona

Des que vaig acabar la carrera que treballo a casa, tot i que he trebellat per l'administració municipal. Actualment, porto la gestió de Mas les Gambires i totes les altres feines de la granja. També faig projectes per tercers

Our Team

Francesc Llach Casals

Soc el fill petit d'en Josep i la Maria. Vaig estudiar Biologia a la Universitat de Girona.

Des de 2005 m'he dedicat amb més o menys intensitat a les Gambires fins que el 2013 vaig decidir dedicar-m'hi de debò. Actualment comparteixo la gestió i la feina amb en Pep. Faig projectes a tercers en l'ambit de la biologia aquatica.
És cert, que en Josep, en Pep i en Francesc som la part visible del projecte, sobretot pel que fa a Mas les Gambires, però no estem sols. Per fortuna, hem aconseguit entabanar a l'ari i a la Judit perquè ens acompanyin en aquest viatge accidentat i ple de corbes, demostrant cada dia una paciència infinita amb nosaltres i els nostres malts de cap. A més a més, des del 2017 ens acompanya l'Otger i en Bruc el 2020. Ambdós donen aquella vitalitat a les famílies que només els infants poden donar. A part d'això, i de la família directa, molta gent ens ha acompanyat fins aquí, i gràcies a ells estem fent tot el que podem fer. Tot i això, esperem que molta més gent ens acompanyi al camí que ens falta per fer, i que entre tots puguem fer un món millor pels nostres fills i els nostres nets.

La Familia


El Rebost de les Gambires

Ja sigui per nostàlgia o bé com a resposta a les necessitats actuals, la filosofia que seguim és la de buscar una casa diversificada com havien estat antigament la pagesia, mantenint el respecta escrupulos cap a l'entorn i a la biodiversitat que ens envolta

Certificats

Venda de proximitat

Contacte

  info@lesgambires.cat

   Mas Joanet de Pujols
08571 - Sant Vicenç de Torelló

Segueix-nos