L'obrador

De construcció recent, l'obrador de mas les Gambires, es troba en un edifici annex de la casa de mas Joanet de pujols. Amb un total de 150 m², té dues zones clarament diferenciades, la zona de fred, on s'elaboren tots els productes carnis i la zona calenta on s'elaboren tot elque necessiten certa cocció. Està dissenyat per complir amb tots els màxims estàndards sanitaris exigits a la normativa actual, el què garanteix una excel·lent qualitat en tots els productes que elaborem i les màximes garanties sanitàries.

Una de les principals premisses que vam tenir en compte des que vam començar el projecte del rebost de les Gambires, era fer una elaboració minimitzant l'us d'aditius (per normativa algun aditiu s'ha d'incorporar als productes), i retrobar els sabors i les textures que els aliments tenien antigament. AIxò va lligat amb el sistema productiu de les Gambires, ja que si en la producció animal i vegetal intentem augmentar la qualitat de tots els animals i plantes, té tot el sentit del mon que els productes que eleborem siguin el maxim de naturals possibles.

Per assolir aquest objectiu hem necessitat de colaboració de moltes persones, que han fet possible que avui en dia poguem oferir uns producte d'altissima qualitat i tant naturals com la normativa permet. De totes maneres, i de la mateixa manera que ens passa amb la granja, l'evolució es constant i cada cop anem incorporant més eleborats artesanals que ens permeten oferir una gran diversitat de productes d'origen animal i vegetal als nostres clients.

L'obrador


El Rebost de les Gambires

Ja sigui per nostàlgia o bé com a resposta a les necessitats actuals, la filosofia que seguim és la de buscar una casa diversificada com havien estat antigament la pagesia, mantenint el respecta escrupulos cap a l'entorn i a la biodiversitat que ens envolta

Certificats

Venda de proximitat

Contacte

  info@lesgambires.cat

   Mas Joanet de Pujols
08571 - Sant Vicenç de Torelló

Segueix-nos