Shop Slide

Els pollastres, quant mes grans millor

Els pollastres de Mas les Gambires són pollastres vermells, de creixement lent, mai inferior als 110 dies. A diferència dels Broiler (raça predominant de pollastres) que és un pollastre de creixement ràpid que està dissenyat per fer carn (bàsicament pit), el pollastre vermell és un animal majestuós i rústic, però té un creixement relativament lent. Aquest fet, afavoreix que assimilin de manera més pausada els aliments, el què es tradueix en una carn d’altissima qualitat que no té res a veure amb el pollastre convencional. Si aquest fet li sumem les densitats tan baixes que els nostres pollastres tenen, fa que estiguem davant d'un producte extraordinari totalment diferenciat del que es troba habitualment als lineals dels supermercats. També cal destacar que un maneig com el que realitzem a Mas les Gambires implica un baix nivell d'estrès pels animals, el què es tradueix en un major benestar pels pollastres. De fet una de les característiques principals en el nostre cas és que es pot establir una certa socialització col·lectiva amb els animals. Això fa que gaudeixin d'una qualitat de vida molt poc habitual en els sistemes de producció actuals.

Actualment, a més a més estem treballant en la possibilitat de treure’ls pollastres a pasturar de la mateixa manera que ja fan les gallines. D'aquesta manera ens permetria augmentar de manera significativa la qualitat de la carn, alhora que els pollastres contribuirien a la millora de l'ecosistema de les Gambires.

Pollastre vermell

El pollastre vermell és un animal de creixement lent, la carn és vermella i té una textura i un sabor incomparable.

Pollastre gran

El fet que els animals es sacrifiquen com a mínim amb 110 dies garanteix una qualitat excepcional, ja que els animals pesen entre 2,5 i 3,5 kg.

Proteïna de casa

A poc a poc els canvis van fent-se pas, i aviat volem que la proteïna que consumeixen els pollastres sigui de casa

El Futur és les pastures

Estem molt interessats a poder treure els pollastres als prats, per regenerar les pastures però també per millorar-ne encara més el gustEl Rebost de les Gambires

Ja sigui per nostàlgia o bé com a resposta a les necessitats actuals, la filosofia que seguim és la de buscar una casa diversificada com havien estat antigament la pagesia, mantenint el respecta escrupulos cap a l'entorn i a la biodiversitat que ens envolta

Certificats

Venda de proximitat

Contacte

  info@lesgambires.cat

   Mas Joanet de Pujols
08571 - Sant Vicenç de Torelló

Segueix-nos